Youtube YOUTUBE
Facebook FACEBOOK
EFT PRISPEVKI

Online delavnica - Tapkanje za MANJ (čustvene) TEŽE IN VEČ LJUBEZNI DO SEBE

Katja D. Katja D.
Datum 24.01.2024
DOMOV > EFT PRISPEVKI > ONLINE DELAVNICA - TAPKANJE ZA MANJ (ČUSTVENE) TEŽE IN VEČ LJUBEZNI DO SEBE

Kar vidite v ogledalu, je odsev odnosa, ki ga imate same do sebe. V ogledalu vidite tisto, kar same mislite in čutite o sebi. Razvijanje pozitivnega odnosa do telesa pomeni učenje ljubezni in sprejemanja sebe takšnih, kot smo. Hujšanje je pogosto videno kot rešitev za izboljšanje samopodobe, vendar je ključnega pomena, da se najprej osredotočimo na zdrav odnos do svojega telesa, teža je posledica in ne vzrok.


Vsak torek in četrtek ob 20:00 tapkamo za MANJ (čustvene) TEŽE IN VEČ LJUBEZNI DO SEBE. Skupina bo odprtega tipa, kar pomeni, da se nam lahko pridružite kadarkoli. Za tiste, ki se nam ne morete pridružiti v navedenih terminih, bodo na voljo posnetkiCena delavnice je 50€ mesečno in velja za tekoči mesec. Če se nam pridružite sredi meseca, boste prejeli posnetke zamujenih srečanj. Plačilo lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo. Po izvedenem plačilu dobite vabilo v Zoom webinar, kamor se je potrebno registrirati.


 KLIKNI ZA NAKUP  


Vidimo se vsak torek in četrtek ob 20:00 na povezavi, ki jo boste prejeli po mailu. Dan po delavnici boste avtomatsko prejeli še mail z linkom na posnetek.

Pridružite se nam lahko tudi če še niste tapkali. Je pa priporočljivo, da si prej pogledate posnetek "Kako tapkamo", ki ga najdete TUKAJ


Kako nam pri izboljšanju telesne samopodobe in hujšanju lahko pomaga tapkanje? 

  • Stres in anksioznost sta pogosta dejavnika, ki lahko vodita do nezdravih prehranjevalnih navad, kot so prenajedanje ali izbirčnost. Tapkanje lahko pomaga zmanjšati čustveni stres, kar omogoča bolj zdrave odločitve glede prehrane in življenjskega sloga. 
  • Čustveno prehranjevanje je pogosta težava, ki vpliva na telesno težo. Tapkanje lahko pomaga pri prepoznavanju in obvladovanju čustev, ki vodijo do čustvenega prehranjevanja, kot so dolgčas, osamljenost ali frustracija. 
  • Negativna samopodoba in samokritičnost sta pogosta pri ljudeh, ki se borijo s težo. Tapkanje lahko pomaga pri soočanju z negativnimi prepričanji o lastnem telesu in pri spodbujanju bolj pozitivnega in sprejemajočega odnosa do sebe.


Posnetek srečanja, kjer smo tapkali naš odnos do hrane, si lahko ogledate s klikom na to POVEZAVO - uporabite passcode: XW!$i2^2

PIŠITE MI
Z veseljem vam bom odgovorila
IME IN PRIIMEK
EMAIL NASLOV
SPOROČILO
EFT PRISPEVKI
Moji prispevki
© Copyright 2019 Energe d.o.o.