Youtube YOUTUBE
Facebook FACEBOOK
EFT PRISPEVKI

Skupinska srečanja - čustveni wellness

Katja D. Katja D.
Datum 08.01.2020
DOMOV > EFT PRISPEVKI > SKUPINSKA SREČANJA - ČUSTVENI WELLNESS

Želim si, da bi za svoja čustva skrbeli tako, kot skrbimo za svoje telo. Umivanje, zdrava prehrana in gibanje so nekaj, kar je danes samo po sebi umevno, ko razmišljamo o zdravem življenjskem slogu. Pogosto pa pozabimo na to, da so zastala negativna čustva tudi potrebna rednega sproščanja, sicer prej ali slej pustijo posledice na našem počutju, odnosih in zdravju. Skupinska srečanja so tako namenjena čiščenju naših čustev in čustvenemu sproščanju. Malo za šalo, malo za res, sem jih poimenovala kar »čustveni wellness«.  


Skupinsko tapkanje je primerno za vse, ki vam je tapkanje všeč, pa se k tapkanju ne morete spraviti sami, ali pa mogoče ne veste kako, ali kaj bi tapkali, radi pa bi se s pomočjo tapkanja sprostili. Skupina je odprtega tipa in se je lahko udeležite kadarkoli in kolikokrat želite. Lahko hodite redno, občasno, ali pa se nam pridružite samo enkrat. Odločitev je vaša. Zaradi lažje organizacije pa prosim za predhodne prijave na 031/388 101 ali katja.drobez@energe.si.


In kaj tapkamo? Vse kar se tapkati da. Tapkamo različne simptome. Med temi naj omenim težave z glavoboli, bolečinami v hrbtu, bolečinami v želodcu, nespečnostjo, nemirom, tesnobo.  Tapkamo odnose z otroki, partnerjem, starši in sodelavci. Tapkamo neprijetna čustva jeze, žalosti, strahu. Tapkamo prepričanja, ki nas ovirajo v življenju. Tapkamo boleče spomine. Največkrat pa tapkamo čarobno mešanico vseh teh. Vse s ciljem, da s skupine odidemo sproščeni.


Sama pred vsakim skupinskim tapkanjem pripravim okvirno temo, potem pa včasih začnemo z njo, a končamo nekje povsem drugje. Včasih pa se že na začetku pokaže, da je danes dan za nekaj drugega. Prav vedno pa se zgodi čarovnija. Mogoče življenjske situacije tapkalcev, ki se zberemo na skupini, na prvi pogled niso podobne, mogoče se težave v  vsakdanjem življenju kažejo različno, a ponavadi nam je vsem skupno to, da v življenju iščemo več sproščenosti. Presenečenja si med tapkanjem kar sledijo in na koncu vedno ugotovimo, da kakor je vse urejeno v vesolju, je vse urejeno tudi na skupinskih srečanjih.


Želim si, da bi čiščenje čustvene navlake postalo tako samo po sebi umevno, kot je tuširanje za čiščenje našega telesa. Skupina je prostor, ki vas lahko k temu spodbudi.


Toplo vabljeni v našo družbo vsako sredo ob 19:00. Dobimo se na Kančevi 4, v Ljubljani.  


By Katja Drobež

PIŠITE MI
Z veseljem vam bom odgovorila
IME IN PRIIMEK
EMAIL NASLOV
SPOROČILO
EFT PRISPEVKI
Moji prispevki
© Copyright 2019 Energe d.o.o.