Youtube YOUTUBE
Facebook FACEBOOK
EFT PRISPEVKI

Vodeno tapkanje EFT - Črna luknja, kot prispodoba tesnobe

Katja D. Katja D.
Datum 10.03.2021
DOMOV > EFT PRISPEVKI > VODENO TAPKANJE EFT - ČRNA LUKNJA, KOT PRISPODOBA TESNOBE

Občutke nedoločenega strahu in tesnobe občasno doživljamo vsi. Če pa vas spremljajo stalno, včasih popolnoma ohromijo vaše življenje in vas ovirajo pri vsakodnevnih dejavnostih, potem ste na pravem mestu.


Večinoma si tesnobe ne želimo priznati in jo skrivamo tudi sami pred sabo. Vendar je največkrat tako, da bolj kot boste bežali od nje, jo umirjali in potlačevali, večja bo. Ko pa si priznate kaj čutite, si tesnobo dovolite začutiti v telesu, z njo vzpostavite stik, si jo predstavljate kot prispodobo in izpustite potrebo, da jo obvladate, bo izgubila svojo moč, ter se razpršila.  


Tisti, ki svoje občutke lahko vidite, si boste to nedoločno tesnobo najpogosteje predstavljali kot črno luknjo nekje v vašem telesu. Niste sami. Prazna, globoka in temna luknja je najpogostejša prispodoba našega strahu.  


V tem vodenem tapkanju se ne dotikam ozadja in vzrokov vaše tesnobe, za to vam svetujem obisk pri  usposobljenem EFT izvajalcu. Bomo pa s tapkanjem tesnobo priznali, jo začutili in s tem zmanjšali njeno moč nad nami. Tapkanje ni nadomestilo za obisk zdravnika ali specialista, kadar je ta potreben.

PIŠITE MI
Z veseljem vam bom odgovorila
IME IN PRIIMEK
EMAIL NASLOV
SPOROČILO
EFT PRISPEVKI
Moji prispevki
© Copyright 2019 Energe d.o.o.